Om Quiltehelg 2021
Velkommen til en kjekke Quilte helg sammen med oss!

Quiltehelga i Stavanger er ett samarbeid mellom to quiltebutikker fra Vestlandet, Quilt & Sånt på Bryne og Lappelykke fra Randaberg. 

Ønsket vårt er  å fremme sy entusiasmen hos folk og gleden ved å sy og ikke minst det sosiale. Dermed kom tanken på å få til en hel helg på hotell, for da å kunne sitte sy av hjertens lyst fra morgen til kveld.
Quiltehelga er fra fredag 12 - søndag 14 februar 2021. 
For de som bare vil sitte å sy en hel helg, kan melde seg på dette.
For deg som vil på kurs, har vi fått med oss tre flotte kursholdere: 
Ønsker du lunch eller  å være med på middagen på lørdagskvelden,
må du melde deg på dette. 
De som vil ha overnatting, må ta kontakt med hotellet på email: stavangerforus@scandichotels.com  , merk meldingen med Quiltehelg 
Vi valgte å ha arrangement vårt på flotte Scandic Hotel på Forus. Hotellet har  store lokaler , god mat og ett stort og flott oppholdsrom, hvor en kan slappe av innimellom sy øktene. Hotellet har en glimrende beliggenhet, midt mellom Stavanger og Sandnes. Lett tilgjengelig med bil og kun tre minutters gange fra nærmeste togstasjon. Med buss må du sjekke med Kolumbus sine ruter. 

Scandic hotell holder oss oppdatert når det gjelder covid 19 situasjonen. De tar dette veldig seriøst og tar alle forholdsregler for at dette skal kunne gjennomføres.

Legg deg gjerne til på facebook, hvor vi vil holde dere oppdaterte.


             Pga. allergier så oppfordrer vi til en parafymefri helg


  Med Vennlig Hilsen 
 Oddrun og Rita 


Kommentarer

Populære innlegg